Wij tellen af naar de startdag!

Beste ouders & KSA’ers,

Een nieuwe klas, een nieuwe boekentas, nieuwe vriendjes en ook het nieuwe KSA jaar staat weer voor de deur!!!!🥳

Na een geweldig kamp en een lange vakantie zijn wij er weer helemaal klaar voor om jullie zondagnamiddagen onvergetelijk te maken! Te beginnen bij onze startdag op zondag 18 september 2022 van 13u00-17u00.

Voor de activiteit, van 13u00-14u00, kunnen jullie je inschrijven en/of kledij bestellen. Heb jij pulls, T-shirts en/of hemden die te klein zijn en wil je er graag nog een centje aan verdienen? Dan mag je deze op de startdag om 13u00 naar het lokaal brengen. Wij hangen dan jouw kledingstuk op, indien er andere leden geïnteresseerd zijn in jouw kledingstuk rekenen wij dit af en krijgen jullie achteraf het bedrag van ons terug. Ouders die graag een tweedehands pull, T-shirt en/of hemd willen aankopen, betalen dan 3 euro voor een T-shirt, 15 euro voor een pull en 12,50 euro voor een hemd.

Hierna gaan we van start met de spetterende activiteit van 14u00-17u00. Na de activiteit is er een infomoment voor iedereen over alle nieuwigheden en activiteiten van dit jaar. Er kan dan ook iets gedronken worden en een hotdog 🌭 of hamburger 🍔 gegeten worden.

Kan jij alvast niet meer wachten, dan kan je je hier al inschrijven.

Wij kijken er alvast enorm naar uit! Tot 18 september! 👋

Groetjes

De leiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.