Groepen

Sloebers

Wij zijn de jongste. Vanaf de derde kleuterklas t.e.m. 2e leerjaar kan je met ons komen ravotten!  De leiding weet dat wij stoer zijn, maar dat wij toch ook goed in het oog gehouden moeten worden.

Leiding: Michiel, Marie, Tia en Zoë

Bosklappers

Van het 3e leerjaar t.e.m. het 5e leerjaar hoor jij erbij!  Wij zijn de actieve van de bende.  Wij zien het soms al wat groter en wij houden van een uitdaging.  Onze leiding houdt ons goed in toom!

Leiding: Marlies, Jari, Simon en Pieter-Jan

Knapen

We zitten in het 6e leerjaar t.e.m. 2e middelbaar.  We gaan over van kinderen naar pubers en dat is er soms aan te merken.  We zijn wispelturig!  We willen actie, maar houden ook van “hangen”.  Spelen moet cool zijn!

Leiding: Sofie, Tijl en Jens

Woudlopers

Van het 3e t.e.m. het 4e middelbaar hoor je bij de bijna grootste!  Wij houden van actie, maar ook van wat chillen.  Onze leiding zoekt voor ons coole activiteiten en soms geven we hun een hint zodat ze op het Woudloperspad blijven!  Af en toe steken wij ook een handje toe.

Leiding: Mil en Zeno

16+

Deze groep maakt bijna de overstap naar het leiding zijn. Op vrijdagavond spreken we samen met de leiding af om in het lokaal gezellig bij te praten en spelletjes te spelen.
Het is de bedoeling dat deze groep doorheen het jaar al enkele keren helpt tijdens de activiteiten, om zo de brug tussen lid-leiding kleiner te maken.

Leiding: Michiel