Groepen

Sloebers

Wij zijn de jongste en met ons kan je komen ravotten! De leiding weet dat wij stoer zijn, maar dat wij toch ook goed in het oog gehouden moeten worden.

Leeftijd:

5-8jaar/3de kleuterklas-2e leerjaar

Leiding:

Sofie Onbelet, Merel Staes en Febe Jonckers

Bosklappers

“De actieve van de bende” worden we ook wel al eens genoemd. Wij zien het soms al wat groter en wij houden van een uitdaging. Onze leiding probeert ons in toom te houden!

Leeftijd:

9-12jaar/ 3e leerjaar-6e leerjaar

Leiding:

Marlies Decatte, Mil Vanherwegen, Stien Vandepoel, Kato Bammens en Evi Reyns

Knapen

Wij gaan over van kinderen naar pubers. Dat is er soms aan te merken… We zijn wispelturig! We willen actie, maar houden ook van “hangen”.

Leeftijd:

13-14jaar/ 1ste middelbaar-2e middelbaar

Leiding:

Tijl Staes en Zoë Swinnen

Woudlopers

Wij houden van actie, maar ook van wat chillen. Onze leiding zoekt dan ook naar gevarieerde activiteiten, van dorpspelen tot filmavonden. Dat is wat wij graag hebben.

Leeftijd:

15jaar/ 3e middelbaar

Leiding:

Simon Courant en Jari Debuisson

15+

Wij zijn een groep die houden van avontuur en vinden vriendschap super belangrijk. We creëren dan ook onvergetelijke ervaringen samen! Af en toe steken wij ook een handje toe.

Leeftijd:

Ouder dan 15jaar/ 4e middelbaar

Leiding:

Tia Vanherwegen en Jens Debuisson

16+

Wij maken bijna de overstap naar de leidingsploeg, maar genieten ook nog van het kind zijn. Op vrijdagavond spreken we samen met de leiding af om in het lokaal gezellig bij te praten en spelletjes te spelen.
Het is de bedoeling dat we doorheen het jaar al enkele keren helpen tijdens de activiteiten, om zo de brug tussen lid-leiding kleiner te maken.

Leeftijd:

Ouder dan 16jaar/ 5e middelbaar-6e middelbaar

Leiding: