Startdag !

Get excited for the big day. | Excited gif, Seinfeld, Happy dance

Zet 20 september alvast in je agenda want dan starten we het KSA-jaar weer met een supertoffe STARTDAG!! 😍🎉Heb jij vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes… die nog niet bij de KSA zijn aangesloten, neem ze mee naar de startdag, zodat ze eens kunnen zien of zij KSA even leuk vinden als jullie. We geven al 1 kleine tip van wat er te gebeuren staat en dat is dat er dit jaar nog een groter springkasteel zal staan dan vorig jaar!!

De startdag zal er dit jaar iets anders uitzien dan afgelopen jaren aangezien we ons, net zoals op kamp, moeten houden aan onze bubbels van 50 personen. Ook degene die ziek zijn of symptomen vertonen, vragen wij jammer genoeg om thuis te blijven voor de gezondheid van andere kinderen en de leiding.

Vanonder in de mail zien jullie welke groepen wanneer verwacht worden.

Praktische info:

 • In de bijlage vinden jullie het inschrijvingsformulier. Jullie kunnen deze invullen en dan via mail terugsturen of je kan het ook afdrukken en ingevuld meebrengen naar de startdag.
 • Ook de medische fiche zit in de bijlage. Voor het kamp hebben jullie allemaal een nieuwe medische fiche moeten invullen dus degene die op kamp zijn geweest moeten dit niet opnieuw invullen, tenzij er iets is veranderd. Aan degene die niet zijn mee geweest op kamp vragen we om deze medische fiche wel terug opnieuw in te vullen en ook via mail terug te sturen of ingevuld mee te brengen naar de startdag.
 • Het lidgeld bestaat nog altijd uit €45 voor het eerste kind en €40 vanaf het tweede kind (drankkaart zit mee in de prijs). Jullie kunnen dit bedrag overschrijven op het rekeningnummer van de KSA: BE42 7340 2283 8354, vermeld hierbij de naam van het lid en in welke groep hij/zij zit. Of jullie kunnen dit jaar ook op de startdag het lidgeld betalen met de bankkaart. (Coronaproof natuurlijk)
 • Natuurlijk is er ook weer een klerenverkoop, er zullen pasmaten klaarliggen. Indien je er niet kan bijzijn, op de tweede activiteit (4 oktober) kan je ook nog kledij bestellen. Het is €30 voor een pull, €6 voor een T-shirt en €21 of €25 euro voor een hemd (hangt van de maat af). Er wordt ook met tweedehandskledij gewerkt, dus jullie kunnen KSA-kleren die te klein zijn naar het lokaal brengen om 12u. Wij hangen dan jouw kledingstuk op, indien er andere leden geïnteresseerd zijn in jouw kledingstuk rekenen wij dit af en krijgen jullie achteraf het bedrag terug van ons. De prijzen voor de tweedehandskledij zijn €15 voor een pull, €3 voor een T-shirt en €10 voor een hemd.
 • Er zal ook een stand voorzien worden waar alle verloren voorwerpen van het kamp liggen, ga zeker eens langs!

Voor dit alles voorzien we standen waar altijd anderhalve meter kan gehouden worden. Maar wij vragen jullie (ouders) ook om een mondmasker mee te nemen en aan te doen zodat alles coronaproof kan verlopen.

Dagschema:

 • 12u00: tweedehandskledij naar het lokaal komen brengen.
 • 12u30: klerenverkoop voor sloebers en bosklappers
 • 13u00: start activiteit van sloebers en bosklappers
 • 15u30: einde activiteit van sloebers en bosklappers
 • 15u45: klerenverkoop voor knapen, woudlopers en +16
 • 16u00: start activiteit knapen, woudlopers en +16
 • 18u30: einde activiteit knapen, woudlopers en +16

→ Omdat het de eerste activiteit is krijgen jullie allemaal gratis een koekje en drankje.

Dit jaar is er geen infomoment omwille van corona maar wij hebben een infoboekje gemaakt dat iedereen meekrijgt op de startdag. Zeker de moeite om helemaal door te nemen want er staan een aantal nieuwigheden in! Graag zouden wij ook jullie medewerking vragen om de medische fiches, het inschrijvingsformulier en het lidgeld zo snel mogelijk in orde te maken zodat dit achter de rug is 👍. Moesten er problemen zijn met het betalen van het lidgeld dan mag je ons altijd een mail sturen en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Hopelijk zien wij jullie allemaal op zondag 20 september!!

Wij kijken er alvast naar uit om jullie allemaal terug te zien want we beginnen jullie te missen! 😊💙

Groetjes

De leiding

2 gedachtes over “Startdag !

 1. Dag Jan,

  Het inschrijvingsformulier vind je op de pagina “Welkom” of bij de pagina “steun ons – lid worden”.

  Groetjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.