Kampinfo

Beste ouders & KSA’ers,

Zoals jullie al wel gehoord hebben mogen de kampen deze zomer doorgaan, wij hebben er al super veel zin in! Maar we gaan ons aanpassen aan de vooropgestelde maatregelen. Momenteel zijn we al druk bezig met het uitwerken van het draaiboek van KSA nationaal naar ons kamp toe.

Een zeer belangrijke maatregel die ons is doorgegeven, is de bubbel van 50 personen. We zullen geen stop zetten op het inschrijven van leden, we willen iedereen mee! Maar onze organisatie zal afhangen van het aantal leden die mee gaan.

Daarom zullen onze inschrijvingen wat vroeger stoppen dan normaal, zo kunnen we er tijdig aan beginnen om ons kamp tot in de puntjes uit te werken.

Graag vragen we om zo snel mogelijk in te schrijven, dit zal gaan tot 14 juni. Na onze uitwerking organiseren we 2 online infomomenten op zaterdag 20 juni om 19u00 of zondag 28 juni om 14u00. Je krijgt hier meer info en de kans om vragen te stellen. Deze infomomenten zijn vrijblijvend.

Hieronder vinden jullie ook een powerpoint terug met al heel wat informatie die we jullie nu al kunnen meegeven. Je mag je vragen ook al doormailen, dan proberen we er op het infomoment op te antwoorden.

Meer info over het buitenlands kamp kunnen jullie ook vandaag of morgen verwachten. We hopen jullie kinderen talrijk op ons kamp te zien, om er een spetterende reis in de tijd van te maken!

Met vriendelijke groeten

Lisa Lowies Hoofdleiding KSA Kortenaken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.