Samen staan we sterk!

Beste ouders & KSA’ers,

Zoals je misschien via fb/website gelezen hebt, zitten we met een stock paaseieren die we normaal gezien huis aan huis zouden gaan verkopen op zondag 29 maart. Maar door het Coronavirus mogen we geen groepsactiviteiten meer organiseren en gaan we daarom ook niet huis aan huis verkopen.

Willen jullie ons helpen?
Als elk lid 6 zakjes verkoopt, dan is onze paaseierenverkoop gelukt!

De paaseieren zullen door de leiding en de oudste leden aan huis geleverd worden in het weekend van 28 maart. We organiseren geen afhaal om te vermijden dat teveel mensen op dezelfde plaats samen komen. Mogen wij op jouw hulp rekenen?
Bestellen kan nog steeds hier.

Ook wij willen jullie helpen!
Zoek je een babysit omdat je moet gaan werken?
Iemand die voor jou boodschappen doet omdat je het huis niet mag verlaten? Of andere taakjes maar waardoor je nu belet bent door het Coronavirus. Wij helpen graag een handje. Bel/sms/Whatsapp naar Lotte 0499/486960 om door te geven wat we voor jullie kunnen doen en we zoeken mee naar een oplossing!

KSA-groetjes,
de leiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.