Dit weekend!

Beste ouders & KSA’ers, 
Dit weekend gaan we er weer tegen aan! 
Zaterdag zijn de woudlopers aan de beurt, zij worden verwacht om 19u00 tot 21u30. Sloebers, bosklapper en knapen zijn zondag dan weer van de partij, ook zij worden aan ons lokaal verwacht vanaf 14u00 tot 17u00.
Indien er nog leden zijn die een inschrijvingsformulier moeten afgeven, gelieve deze dan dit weekend te bezorgen. Zaterdag aan Michiel, zondag aan Lisa.  Als iemand graag nog kledij bestelt, gelieve dit dan ook dit weekend in orde te brengen. Na dit weekend is er geen kans meer om nog kledij te bestellen. 
Groetjes  Lisa Lowies Hoofdleiding KSA Kortenaken 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.