Vandaag KSA!!!

Beste ouders & KSA’ers, 
De vakantie is nog maar net voorbij, het weekend nog maar pas verteerd maar wij gaan er al terug een lap op geven! We willen iedereen nog eens bedanken voor het geweldige weekend, wij hebben er echt van genoten. \uD83D\uDC99 De foto’s van het weekend volgen snel.
Ook wil ik toch nog graag een woordje richten naar de woudlopers en hun leiding, ze verdienen een dikke proficiat met wat zij gepresteerd hebben tijdens de Joepie van dit jaar! SUPPPPPPEEEER GOED GEDAAN WOUDLOPERS! \uD83D\uDE4C\uD83D\uDE4C\uD83D\uDE4C\uD83D\uDE4C
Hun laten we dit weekend dan ook nog eventjes uitrusten, maar zij gaan woensdag 1/5 kun shot en kubb kunsten laten zien in Antwerpen. 
Verdere info (vertrekuur, lunchpakket,kledij…) krijgen jullie in de loop van volgende week nog door. 
mee onze KSA vertegenwoordigen op het jaarlijks shot&kubb tornooi van KSA ant/bra. Zondag namiddag gaan de sloebers, bosklappers en knapen Kortenaken onveilig maken van 14u00 tot 17u00. Hopelijk zijn jullie dit weekend ook weer volop van de partij! 
Groetjes Lisa Lowies  Hoofdleiding KSA Kortenaken  04/73348947

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.