Paaseierenverkoop en zoveel dit weekend!

Beste ouders & KSA’ers, 
Weer een weekje rust achter de rug en wat vitamientjes van de zon kunnen opslurpen. Tijd voor een nieuw KSA weekend!
De paaseierenverkoop loopt goed.  Er zijn al heel wat potentiële winnaars voor de grote paashaas, maar je kan nog een laatste keer je verkoopkrachten laten zien.
Als je nog strookjes bij je thuis hebt, gelieve deze dan ten laatste woensdag in onze brievenbus aan het lokaal te steken. Steek je strookjes samen met het geld in een enveloppe met je naam er op.  Er is ook nog de mogelijkheid om online bestellingen te doen tot woensdag via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdE-ZNXjq6NTDQ-Wdv1ongaZ_2Um9ehjjLYBILyf9KRYUT5iA/viewform


Dan is het zaterdag zo ver: De bosklappers, knapen en woudlopers worden verwacht aan ons lokaal om 10u00, dan gaan we allemaal samen op pad. Na afloop blijven we nog even samen nagenieten met een heerlijke hotdog!
We schatten gedaan te hebben met onze verkoop rond de middag (ongeveer 13u00). Na afloop kunnen de knapen en de woudlopers al hun bestelde zakjes mee naar huis nemen. 
Zondag: activiteit van 14u00 tot 17u00 voor de sloebers en bosklappers.  Dan zullen ook de gekochte eitjes meegegeven worden aan deze groepen. 
Groeten 
Lisa Lowies  Hoofdleiding KSA Kortenaken  0473348947

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.