Jeugdsportival voor de Woudlopers

Beste ouders & woudlopers,

Op zondag 2 oktober 2016 organiseert Sport Vlaanderen (het nieuwe bloso) het jaarlijkse Jeugdsportival te Hofstade.

Dit is voor onze woudlopers een super leuke ervaring om mee te maken, want het is meteen ook de laatste keer dat Sport Vlaanderen dit organiseert. Dus willen we dit zeker nietjeugdsportival%202016 missen! Maar de inschrijvingen lopen maar tot 22 september dus willen wij jullie vragen zo snel mogelijk te laten weten of uw zoon/dochter mee gaat.

De gemeente betaalt voor de deelnemers het inschrijvingsgeld en het busvervoer! Er wordt enkel van ons verwacht dat we om 8u30 verzamelen aan Den Hoek (van daaruit nemen ze de bus) , dat we een lunchpakket voorzien en dat we gepaste sportkledij dragen (aangepast aan de weersomstandigheden voor dan) Omstreeks 18u30 zal de bus terug arriveren aan Den Hoek. Jullie zijn vrij om zakgeld mee te nemen om daar zelf iets te kopen.

Inschrijven door een mailtje te sturen naar ksakortenaken@hotmail.com

Wij hopen alvast dat jullie allemaal mee gaan om te laten zien dat die van Kortenaken de BESTE zijn!

Lisa Lowies Hoofdleiding KSA Kortenaken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.